Reis naar Malmedy en Bastogne uitgesteld

Oorspronkelijk gepland voor zaterdag 12 juni 2021, moeten we deze reis andermaal wegens corona beperkingen verplaatsen naar zaterdag 11 september 2021.

We vertrekken in St.-Jozef-Olen om 06:30 u. en houden in Malmedy een koffiestop. Om 10:00 u. bezoeken we daar het Malmundarium. Om 11:15 u. verplaatsen we ons richting Bastogne en passeren even in Baugnez. Om 12:30u nemen we het middagmaal in Bastogne en bezoeken daarna het Bastogne War Museum. Omstreeks 17:45 u. vertrekken we weer naar huis.

De mensen die de laatste twee jaren deelgenomen hebben aan een reis van de heemkring, sturen we een inschrijvingsformulier via mail of post toe. Aan alle andere geïnteresseerden willen we vragen om een korte mail te sturen of een telefoon te geven aan Fons Liekens: fonsliekens@proximus.be of tel. 014/266709. Je krijgt dan een inschrijvingsformulier met het programma en alle verdere gegvens toegestuurd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *